Írd be, mit keresel:

Ezek a leggyönyörűbb torták, ráadásul mind vegán!

Csak ámulunk és bámulunk, hogy mire képes a kreativitás! A cukrászok elképesztő költeményei sokszor lenyűgözőek, de a Berlinben élő Juliana tényleg igazi tortaművész! Csodás tortái nem csak meseszépek, de kizárólag vegán ÉS nyers alapanyagokból készülnek. Hihetetlen!

Cookta - 2018.04.19.
Ezek a leggyönyörűbb torták, ráadásul mind vegán!

Csupa virág, elegancia, kacskaringó és finomság, mindez egészséges, nyers és vegán tortákba álmodva – hát nem egy csoda? A több mint 15 éve vegán életmódot követő Juliana megrendelésre készíti ezeket a gyönyörűségeket a Culinary Dots néven futó vállalkozásán keresztül, és ígérete szerint hamarosan online videókban is megmutatja majd a szépséges torták készítésének titkait, receptjeit. Addig is legeltessük a szemünket ezeken a csodás kreációkon, mert lenyűgöző! Hihetetlen, hogy nyers és vegán mind!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.