Írd be, mit keresel:

Mi az a „hold tej”, amit mindenki iszik az Instagramon?

Slágeritalok jönnek és mennek, alig tudjuk követni őket. A legújabb őrület a golden milk, vagyis aranytej után a „moon milk” névre hallgató csodaital, ami meghódította a Pinterestet és az Instagramot.

Cookta - 2018.06.29.
Mi az a „hold tej”, amit mindenki iszik az Instagramon?

Emlékeztek, hogy egy időben nem gyógynövényes tablettát vettetek be, ha nem tudtatok aludni, nem is citromfűteát kortyolgattatok nyugtató gyanánt, hanem egy bögre langyos-mézes tejet itatott veletek az anyukátok? Nos, vegánság ide vagy oda, a moon milk néven futó langyos mézes tej az egyik legfelkapottabb wellness újdonság a Pinteresten. És nem csak azért, mert gyönyörű!

A moon milk, vagyis "hold tej" tulajdonképpen meleg tej és fűszerek – fahéj, szerecsendió, méz – és egyéb adaptogén gyógynövények ízletes elegye. „Az adaptogének különféle természetes anyagok, amelyek részben a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén módosítják a test reakcióit a különféle stresszhatásokkal szemben, növelik a stresszel szembeni ellenállást, általában nincsenek nem kívánatos mellékhatásaik, toxikus hatásaik” – írja a Wikipedia erre vonatkozó szócikke.

De hogy mi is a moon milk igazán és miért olyan fotogén, nézzétek meg itt >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.