Írd be, mit keresel:

Pedálos szemeteskukákkal könnyebb az élet!

Elsőre talán furának hangzik ez a kijelentés, de ha jobban belegondolunk, hányszor kell lehajolni egy nap, hogy kidobjunk egy szemetet, és mennyivel kisebb fáradtság, hogy ha egy pedálos szemetessel van dolgunk, akkor mindjárt értelmet nyer ez a mondat.

Cookta - 2022.02.13.
Pedálos szemeteskukákkal könnyebb az élet!

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordítunk a környezetünkre és igyekszünk környezettudatosabb életmódot folytatni, és erre nevelni gyermekeinket is. Ennek egyik része az is, hogy jobban odafigyelünk a szemeteseinkre és szelektíven gyűjtjük a szemetet saját háztartásunkban is.

Minden igényhez eltérő szemeteskuka

Ha már olyan időket élünk, és olyan szerencsések vagyunk, hogy van választék bőven mindenfajta termékből, akkor érdemes átgondolni, hogy milyen szemeteskukát szeretnék elhelyezni a lakás egyes pontjain.

A Curver.hu pedálos szemeteseiről elmondhatjuk, hogy a legkényelmesebb megoldások minden ember számára. Mivel szemeteskukának minden lakásban kell lennie, ráadásul ha többen is élnek egy háztartásban, akkor illik több helyiségbe is elhelyezni egyet-egyet.

Ha gyerekek is vannak, akkor mindegyik gyerekszobához tartoznia kell egy szemetesnek. És mennyivel könnyebb a helyzet, ha egy pedálos szemetest szerzünk be, amelyre csak rá kell lépnünk ahhoz, hogy kinyíljon a fedele. Egészen biztosan hamarabb rá tudjuk venni a fiatalabb korosztályt is a szemét kidobására.

Forrás:
Curver

Praktikus is, esztétikus is

A pedálos szemetesek nem csak praktikusak, hanem nagyon jól is néznek ki. Különböző változatokban érhetők el, így például megtalálhatók a szelektív szemeteseken belül is pedálosak, önállóan és kétrekeszes kialakítással is. 

Az önálló kukák között találhatunk olyan típusokat, ahol a fedél színe az eltérő, így ha beszerzünk különböző színűeket, el tudjuk őket helyezni más és más helyiségekben, jelezve ezzel is, hogy külön gyűjtjük a papírt, a műanyagot és a fémet.

Alakjukat megvizsgálva találhatunk kerek, ovális és négyszögletes, anyagukat tekintve műanyagnak is látszó és fémhatású, fémbevonattal ellátott műanyag szemeteseket is.

Gyűjtsünk szelektíven bent is, kint is

A környezettudatos szemléletmód előretörése maga után vonta a szelektív szemétgyűjtés kialakítását intézményesebb szinteken is, így szerencsére mára már számos településen, és minden nagyvárosban szelektíven tudjuk gyűjteni a hulladékot. Lehetőség van külön a papír, a műanyag, a fém gyűjtésére, egyes gyűjtőpontokon az üveg, és számos bolthálózaton belül a használt elemek beszolgáltatására.

Ennek hatásaként vagy ezzel egyidejűleg egyre több háztartás már az otthonában elhelyezett szelektív kukákban csoportosítja a szemetet, a lakáson belül is és az udvarában is. A Curver.hu webáruházban lehetőség van kültéri szemetesek beszerzésére is.

Ha a lakáson belül szeretnénk megoldani egy változatosabb szemétgyűjtési rendszert, akkor érdemes még végigböngészni a webáruház papírkosarak és billenőfedeles szemeteskukák kategóriáit is.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.