Amit mindenképp érdemes leszögeznünk, hogy minden étel jobb feltekerve! Pizzatekercs, palacsinta, piskóta – csak hogy néhányat említsünk. Ha próbáltátok már a felcsavart sajtos quesadillát, akkor biztosan tudjátok, miről beszélünk, hiszen nem létezik jobb kombináció, mint a szénhidrát és a sajt. De ha még nem kóstoltátok, mutatjuk, hogyan érdemes elkészíteni.
Ha készen vásároljátok a tortillalapot, akkor egy viszonylag rugalmas tésztát kaptok a csomagból előhúzva. Ha otthon készítitek el, akkor viszont – sütés után – egyből tekerjétek fel, különben ha lehűltek a lapok, már törni fognak.
Ha az alap megvan, mehet rá a sajt. Reszelve vagy szeletelve, trappista vagy cheddar, mindegy, csak legyen belőle jó sok. Ha feltekertétek a lapokat, serpenyőben pirítsátok aranybarnára egy csepp olaj hozzáadásával, elfogyasztása után pedig vigyázzatok, hogy ne okozzon teljes függőséget!
(Via: popsugar)