Írd be, mit keresel:

15 Oreo-hack, hogy soha ne unjuk meg!

A kekszek királynőjét talán senkinek nem kell bemutatnunk. De azt, hogy mennyi minden készíthető belőle, és hogy mennyi új formát ölthet, azzal talán nincs mindenki tisztában.

Hogy soha ne unjuk meg ezt a csodás édességet, mutatunk néhány tippet és trükköt, amivel tovább turbózhatjátok, na meg ételeket, amiket Oreóval gazdagíthattok!

Az alábbi videók között tehát találhattok olyanokat, amelyeket maga az Oreo ihletett, mint például a kekszes-tejszínes-jégkockák vagy az oreós kávé, és persze még sorolhatnánk, de beszéljenek helyettünk inkább a szuper Oreo Snack Hacks videók!

Cookta - 2016.05.06.
15 Oreo-hack, hogy soha ne unjuk meg!

(Via: popsugar, fotó: flickr)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.