A krumpli az az alapanyag, ami minden háztartásban megtalálható, és rendszerint hetente többször is készítünk belőle valamilyen ételt. Nagy rutinnal pucoljuk, főzzük, sütjük és melegítjük. De vajon biztosan jól csináljuk?
Krumplikisokosunk következik, amiből megtudhatjuk, hogyan bánjunk vele úgy, hogy a maximumot hozhassuk ki belőle.
Krumplis receptjeinket itt találjátok >>
(Fotó: flickr – Clemens V. Vogelsang)
A burgonya a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásban fontos szerepet játszik. Az egyik legváltozatosabban elkészíthető étkezési alapanyag, az emberiség egyik fő tápláléka. Mivel a burgonya nagyjából semleges ízű, minden ízzel könnyen kombinálható. Így a legváltozatosabb elkészíthető zöldség, nem véletlen, hogy világszerte a legnépszerűbb is. Ez a gyönyörű fotókkal illusztrált, praktikus kis kézikönyv minden ízlésnek kínál megfelelőt: vegetariánusok, húsimádók, fogyókúrázók, de legfőképp a burgonyakedvelők forgathatják élvezettel.