Írd be, mit keresel:

5 szupergyors fagyiszendvics – amit ki kell próbálnunk

Ha nem elégednénk meg egy pár gombóc fagyival csak úgy magában, vagy épp vendégeket várunk, készítsük el az alábbi videóban látható 5 szendvics egyikét. Mi képtelenek vagyunk választani közülük, így nagy valószínűséggel szépen sorjában mindegyiket elkészítjük majd a nyár folyamán.

Cookta - 2016.06.11.
5 szupergyors fagyiszendvics – amit ki kell próbálnunk

1. Fánk & fagyi

Vágjuk félbe a fánkokat, kanalazzuk bele az epres fagyit, majd szórjuk meg cukorkákkal, és mehet is rá a fánk kalapja!

2. Keksz & menta & csokoládé

Fogjunk két tetszés szerinti kekszet – lehet sima, mogyorós, csokis, vagy amit éppen otthon van –, majd kenjük meg csokis mentafagyival, és tegyünk rá egy újabb kekszréteget.

3. Áfonya & ropogós karamellás keksz

Két réteg keksz közé tegyünk áfonyás fagyit, majd szórjuk körbe cukorkákkal.

4. Cookie & vaníliafagylalt

A videóban látható cookie nálunk sajnos nem kapható, de készíthetünk otthon házilag valami hasonlóan cukros nyalánkságot, amit utána már csak meg kell töltenünk vaníliafagylalttal és cukorkákkal.

5. Epres-citromos ostya

Két nápolyiszelet közé rétegezzük a citromos fagyit, majd reszeljük le egy citrom héját, és szórjuk meg vele a „szendvics” oldalait.

Nektek melyik a kedvenc?

(Via: hgtv, Fotó: flickr – Jules)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.