Írd be, mit keresel:

Italhűtő gépek az üdítők kifogástalan minőségéért

A legtöbb nagykonyhának, vendéglátóipari egységnek, kereskedelmi vagy eladótéri részlegnek szüksége van italhűtőre a különféle italok hűtésére. Ezek a berendezések dekoratívak, látványosak és lehetővé teszik a különféle hűtött italok tárolását és adagolását.

Az említett helyiségek működése e termékek nélkül elképzelhetetlen lenne. Ám mi történik akkor, ha meghibásodik egy-egy ilyen gép? A Gastro Bolt nyomán most ezt is megtudhatjuk!

Cookta - 2021.11.05.
Italhűtő gépek az üdítők kifogástalan minőségéért

Italhűtők: középpontban a hűsítő üdítők

Mikor ipari gépek vásárlására kerül sor, elkerülhetetlenül szembetalálkozunk a BRAS márka termékeivel a Gastro Boltnál. A többi olasz iparigép-gyártással foglalkozó márkához hasonlóan a BRAS is magas színvonalat képvisel, melynek köszönhetően termékeik helyt állnak szinte mindenhol, ahol alkalmazzák őket. A márka számos terméke megtalálható a piacon: az italhűtő gépek mellett jégkása- és fagylaltkészítők és frappégépek gyártásával is foglalkoznak.

A BRAS nemcsak a tetszetős külsőt, de a belső értékek megteremtését is szem előtt tartotta a gyártás során. Készülékeiket igyekeztek energiatakarékossá, könnyen kezelhetővé, ugyanakkor nagy teljesítményűvé alakítani. A gépeket a zavartalan, halk, ám gyors működés jellemzi. A különböző kialakítású és kapacitású italhűtő gépek minden ipari egység számára jó szolgálatot tesznek. A márka neve tulajdonképpen egyet jelent a minőséggel, így mind a munkatársak, mind pedig a vendégek örömére vannak ezek a színvonalas termékek.

BRAS italhűtő alkatrészek

Hogy a különböző típusú italok tárolása egyenletes hőmérsékleten és kifogástalan minőségben, adagolása pedig hibátlanul történhessen meg, az italhűtő gépek rendszeres karbantartását, megfelelő műszaki színvonalon tartását folyamatosan garantálni kell. Ehhez nyújtanak segítséget a Gastro Bolt termékei, melyek között a számos italhűtő gép alkatrész mellett tömérdek jégkásagép alkatrész is a kínálat részét képezi, sok más egyéb árucikk mellett. 

Felfedezhetőek például a különböző típusú, anyagú és méretű rugók, kapcsolók, tartóelemek, gombok, tömítések, fedelek, rácsok, szivattyúk, dugattyúk, motorok és ventilátorok is. Ha azonban tartályra van szüksége, azokat is találhat szép számmal a márka termékeit tartalmazó termékcsoporton belül 10 l-es űrtartalomtól egészen 20 l-ig.

Az italhűtő gépek feladata, hogy adott hőmérsékleten tartsák a különböző italokat, lehetővé téve ezzel a vendégek gyors és könnyű kiszolgálását. Egyes innivalók csak bizonyos hőmérséklettartományban fogyaszthatóak élvezettel, ennek megtartására hivatott az italhűtő gépek mindegyike. Ha berendezése elromlott vagy bizonyos alkatrészei megérettek a cserére, könnyedén rátalálhat arra a darabra, melyre szüksége van.

Az ipari gépek, köztük az italhűtő gépek is elengedhetetlenek az éttermekben, az üzletekben, a vendéglátóhelyeken. Épp ezért kell gondoskodni a hibátlan működéséről a megfelelő italhűtő gép alkatrészek használatával.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.