Írd be, mit keresel:

Bizonyíts a hitetlenkedő embereknek a szoláriumozás kapcsán

A szoláriumozás még napjainkban is egy nagyon megosztó téma tud lenni. Vannak, akik már tisztában vannak az előnyeivel, de számos olyan ember akad, aki nem egészen így gondolja. A szolgáltatóknak bizony nehéz felvenniük a harcot ezekkel a kitartóan terjedő pletykákkal szemben, de szerencsére nem lehetetlen. 

Cookta - 2022.02.13.
Bizonyíts a hitetlenkedő embereknek a szoláriumozás kapcsán

A következő pár sorban megmutatjuk neked, hogy mit kell tenned azért, hogy elnyerd az emberek bizalmát, és hogy tökéletesen elégedettek legyenek vendégeid. 

Tévhitek a szoláriumozásról

A szoláriumtulajdonosoknak nehéz dolguk van. Több fronton kell bizonyítaniuk. A legkorszerűbb technológiák és módszerek, a legjobb minőségű termékek még nem győzik meg a vendégeket, de ébreszthet némi bizalmat bennük. A Hollandimpex KFT professzionális szoláriumgépei például könnyen odacsalogatják az embereket minden stúdióba. De ne gondoljuk, hogy ezzel készen is vagyunk! 

Biztosan találkoztál már olyan emberekkel, akik kételkednek a szoláriumozás hatékonyságában. Nehezen veszik rá magukat, hogy besétáljanak egy szalonba és könnyen befolyásolhatják őket a negatív pletykák is. Te, mint tulajdonos, jól tudod, hogy mindez nem igaz, de sajnos a laikusokra képesek hatni ezekkel az állításokkal.

A bizalom elnyerésének kulcsa

A stúdióba betévedő, kételkedő ügyfeleknek még mindent el kell magyaráznunk. Azt, hogy hogyan működik a folyamat, hogyan érdemes nekikezdeni, milyen kellékekre lesz szükségük. Azonban ha már az alkalmazottak sem tudnak válaszolni a gyanakvó kérdéseikre, az sajnos ronthatja a hírnevünket. Ezért nagyon fontos a szakképzett munkaerő alkalmazása.

A higiénia egy másik lapra tartozik, mégis ha ez nincs a birtokunkban, akkor lényegében semmink sincs. A tisztaság már félsiker. Ne az legyen a belépő ügyfél első megérzése, hogy nálunk valami nem stimmel! Folyamatosan takarítsunk, fertőtlenítsünk! Plusz bizalmat kelthet az emberekben, ha ők maguk is lefertőtleníthetik a felületeket. Szintén jó ötlet lehet, ha fóliát biztosítunk számukra.

Tökéletes felszereléssel tökéletes benyomást!

Az újításokat mindenki szereti és a szoláriumozók is szívesebben térnek be egy olyan helyre, ahol rendszeresen megjelennek a piac trendjei és a legkorszerűbb csövek, gépek állnak a rendelkezésükre.

A szoláriumozás folyamatát továbbá támogathatod még speciális védőeszközökkel. Gondolunk itt például a védőszemüvegre, a szoláriumkozmetikumokra, krémekre. A legtöbb stúdióban ezeket az apróságokat a vevőknek kell beszerezni. Ha nálad mindent megtalálnak, akkor abból egyből látszani fog, hogy tényleg odafigyelsz az igényeikre.

Ahhoz, hogy eloszlasd a sok tévhitet, nincs más dolgod, mint részletes tájékoztatást adni a valóságról, a szolgáltatásról. Nincs jobb meggyőzési módszer, mint az igazság hangsúlyozása.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.