Írd be, mit keresel:

Az asztrológiával kapcsolatos megszállottság

Tudatában vagy annak, hogy a rák és a bak jegyűek kapcsolatából semmi jó nem sülhet ki? Vagy annak, hogy nem szabad az életet nagyban megváltoztató döntéseidet akkor meghoznod, amikor a Merkúr retrográd
Cookta - 2022.05.12.
Az asztrológiával kapcsolatos megszállottság

Ha az asztrológia szerelmese vagy, akkor biztosan rendszeresen kutatsz olyan források után, amelyeken tájékozódhatsz a témával kapcsolatban. Míg az asztrológiai alkalmazások, podcastok és mémfiókok felfutóban vannak, néha a legegyszerűbb egy weboldalon elsajátítani egy új készséget, hacsak a Merkúr retrográdja nem lassítja le a wifit. Az ilyenekből viszont vagy egymillió létezik az interneten, de semmi vész, hiszen 2018 májusától létezik a Filter.hu, ami egy egyedi hírszűrő platform. Ez annyit tesz, hogy összegyűjti a híreket az ország legnépszerűbb híroldalairól, blogjairól, hogy időt spóroljon az olvasók számára. 

Akár meg szeretnéd tekinteni a születési diagrammodat, vagy megtudni, hogy az egyes jegyekhez mely tulajdonságok kapcsolódnak, ez a portál segíthet. Sőt te is létrehozhatsz egy saját témát, amiben összegyűjtheted az általad kedvelt cikkeket, vagy akár saját írást is publikálhatsz. 

A horoszkópok

Bár nem tekintik exakt tudománynak, korábban már nagyon sok tudós tanulmányozta az égitest emberi tevékenységre gyakorolt ​​hatását. Az asztrológia iránti általános érdeklődés pedig az elmúlt néhány évtizedben folyamatosan nőtt.

Ennek a fellendülésnek a jelei pedig mindenhol megtalálhatók az interneten, ahol nem kell sok időt eltölteni, hogy horoszkópos közösségi média fiókokra vagy zodiákus témájú listákra bukkanj. De manapság már asztrológiai alapú okostelefon alkalmazásokat is használnak a romantikus kompatibilitás felmérésére és az interperszonális kapcsolatok megértésére.

Bár a horoszkópok csak a jéghegy csúcsát jelentik, tagadhatatlan, hogy sokakat egyértelműen érdekelnek a csillagok és a bolygók. Szóval miért tűnik úgy, hogy mostanában mindenki az asztrológiával foglalkozik? Szakértők szerint több tényező is különösen vonzóvá teheti, például segít az embereknek megbirkózni a stresszel a nehéz időkben, vagy jobban megérteni önmagukat.

Stressz és bizonytalanság

Számos tanulmány kimutatta, hogy az emberek nagyobb valószínűséggel fordulnak az asztrológiához, ha személyes válságokat vagy stresszhelyzeteket élnek át az életükben, ami azt bizonyítja, hogy a nehéz helyzetekben minimalizálja a feszültséget és az aggodalmat.

De nemcsak maga a gyakorlat jelenthet vigaszt, hanem az is, hogy megtaláljuk magunkat más emberek között, akiknek hasonló az érdeklődésük. Így egy olyan közösség alakulhat ki, amely a nehéz időkben a társadalmi támogatás forrása.

Önfelfedezés

Végezetül a tanulmányok azt is kimutatták, hogy az asztrológia nagymértékben befolyásolhatja, sőt igazolhatja az ember énképét, valamint növelheti személyes tulajdonságaival kapcsolatos bizonyosságát. Röviden azzal, hogy mélyebb elgondolkodásra késztet, lehetővé teszi az egyének számára, hogy tisztábban megértsék önmagukat és környezetüket.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.